Elemes baba játékszett dobozban - 90657

In stock
Stock:
Elemes baba játékszett dobozban - 90657
7 795 Ft

Elemes baba játékszett dobozban

 

A játék sosem volt még ilyen valósághű és interaktív! Fedezd fel a baba gondozásának örömét ezzel a különleges elemes babával, és tanulj meg még többet a felelősségről és gondoskodásról.

 

A kozmetikai táskában található fésűvel és tükörrel minden nap újra és újra elkészítheted babád frizuráját és csillogtatni tudod a kedvenced arcát.

 

Viszont a baba nem csak egy egyszerű játékszer. Ha a hasát megnyomod, meglepően valósághű babahangokat hallhatsz, köztük az örök kedvenceket, mint a "mama" és "baba". Ezzel a funkcióval a baba szinte életre kel a gyermeked szemében!

 

Fejleszd Kommunikációs Készségeidet! A játékszettel a gyerekek nem csak szórakoznak, hanem egyben fejlesztik is a kommunikációs készségeiket, empatikus képességüket és kreativitásukat.

 

Ezzel a játékszettel a gyerekek közelebb kerülhetnek a gondoskodás és a felelősség érzéséhez, miközben rengeteg örömteli pillanatot élhetnek át. Ajándékozd meg gyermeked egy olyan játékkal, mely a szórakozás mellett tanulási élményt is kínál!

 

A csomagolás mérete: 34 x 43 x 9 cm.

 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. Az elemek próbaelemként szolgálnak ezért kiszállításkor már részben, vagy akár teljesen lemerült állapotban is lehetnek.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Info
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
43
Mélység (cm)
9
Article No.
90657
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!