Rendőrös járműszállító fém kamion játékszett dobozban - 90668

In stock
Stock:
Rendőrös járműszállító fém kamion játékszett dobozban - 90668
2 275 Ft

Rendőrös járműszállító fém kamion játékszett dobozban

 

Fogja meg a szirénát, és induljon el a rendőri kalandok felé ezzel az erős, fémből készült rendőr kamionnal! Most Önnek és a kicsiknek is lehetősége van rá, hogy a közbiztonság felelősségét vegye át – játékos módon.
Nem csak egy, de két járművet is talál a játékszettben! A hatalmas járműszállító kamion platóján gondosan elhelyezve várják a két kiegészítő rendőr járművek, hogy azonnal a helyszínre rohanjanak!


Robosztus, strapabíró és mégis részletekben gazdag. A kamion és a járművek is a legjobb minőségű fémekből készültek, hogy az évek során is tartós társak maradjanak minden rendőrsztoriban.


Ez a rendőr kamion játékszett azoknak a gyerekeknek szól, akik rajonganak a rendőrségi üldözésekért, a bevetésekért és a valósághű játékokért. Mivel két járművet is magával vihet a kamion, a kicsik képzelete garantáltan túl fog szárnyalni a horizonton!


Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! Ajándékozza meg kis rendőrét ezzel az elképesztő fém rendőr kamion játékszettel, és élje át együtt az izgalmas rendőri bevetéseket!

 

A csomagolás mérete: 32 x 11 x 5 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
11
Mélység (cm)
5
Article No.
90668
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!