Takarító szett zacskóban - 90676

In stock
Stock:
Takarító szett zacskóban - 90676
1 195 Ft

Takarító szett zacskóban

 

Ismerje meg ezt a lenyűgöző takarító játékszettet, amely izgalmas szerepjátékot kínál és fejleszti a gyermek képzelőerejét, miközben megtanulja a tisztaság és a rend fontosságát! A játékszett számos különböző játékeszközt tartalmaz, amelyeket a gyerekek használhatnak a takarítás élményének utánzásához. A lapát, a szivacs és sok más hasznos eszköz a segítségével a gyerekek élvezetes játék közben sajátíthatják el a tisztaság és a rendtartás alapelveit.


A játékszettben található színes eszközök nemcsak szemkáprázatóak, hanem a gyermek finommotorikai készségeit is fejlesztik, mivel minden egyes eszköz használata különböző mozgásokat igényel.


A játékszettben található sokféle takarítóeszköz lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy kipróbálják a takarítás különböző aspektusait, felfedezzék a tisztaság fontosságát, és megtanulják, hogy a takarítás is lehet szórakoztató.

 

A csomagolás mérete: 18 x 38 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
38
Article No.
90676
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!