Építőjáték dobozban - járművek - 99331

NEW
In stock
Stock:
Építőjáték dobozban - járművek - 99331
Építőjáték dobozban - járművek - 99331
Építőjáték dobozban - járművek - 99331
Építőjáték dobozban - járművek - 99331
240 Ft

Építőjáték dobozban - járművek

 

Kedves Kreatív Építőmesterek!

Fedezzétek fel a legújabb kalandot, ami most a szobátokba érkezett! Képzeljetek el egy világot, ahol a fantáziátok szárnyalhat, és ti vagytok az utak új felfedezői! Bemutatjuk a szenzációs építőkészletet, ami garantáltan izgalmakkal teli órákat ígér minden hat év feletti kis építész számára.

Vigyázzatok, kis hibácska csúszott a dologba! A csomagból hiányzik két aprócska elem, de ne aggódjatok, mert a képeken látható, hogy így is összeállítható egy remek járgány! Nemcsak, hogy zseniális autót építhettek, hanem ezzel a készlettel a már meglévő, más népszerű építőjátékaitokkal is kompatibilis darabokkal még több variációt hozhattok létre!

Képzeljetek el egy zsúfolt várost, ahol a ti egyedi járműveitek száguldanak az utcákon, vagy egy távoli bolygót, ahol az építőelemeitek új dimenziókat nyitnak meg. Mutasd meg a barátaidnak, milyen ügyesen tudsz megoldani egy kis hiányosságot, és milyen csodás dolgokat tudsz alkotni, amikor a képzeleted és a kreativitásod összefonódik!

Az Ideas Unlock Your Imagination építőkészlet tökéletes választás minden kis építész számára, aki szereti a kihívásokat és nem fél a lehetőségek végtelen világát felfedezni. Tehát, ha készen álltok arra, hogy belekóstoljatok az építőjátékok varázslatos világába, ne habozzatok: itt az idő, hogy megépítsétek saját álomjárműveiteket!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

Mivel a hiányzó darabokra felhívtuk figyelmét, így emiatt utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
99331
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!