Creat It: Színváltós Körömlakk 5 db-os szett - 00311

In stock
Stock:
Creat It: Színváltós Körömlakk 5 db-os szett - 00311
2 895 Ft

Creat It: Színváltós Körömlakk 5 db-os szett

 

Hallottatok már varázslatos körömlakkokról? Nos, itt vannak a Creat it csodás lakkjai, amik egyszerűen elvarázsolnak mindenkit! Elképzelheted, hogy a körmödön neon színekben ragyogva váltogatják egymást a különböző árnyalatok? És a legvarázslatosabb benne, hogy nem is neked kell döntened melyik szín legyen rajta! A hideg levegő az egyik, a tested melege a másik színt csalogatja elő. Mintha csak egy titokzatos varázslat lenne!

Nézz rá a lakkos üvegek kupakjára, ahol két izgalmas szín mutatkozik. A hideg érintés az egyik, a meleg érzés pedig a másik árnyalatot hozza elő. Milyen lesz, ha a napon vagy a hűvösben játszol? Ki ne hagyd a kísérletezést!

A szettben öt csodálatos, változó körömlakk várja, hogy felfedezd őket. Minden lakkban 8 ml különleges varázslat rejtőzik. És most fogd meg a kalapodat, mert jönnek a színek: varázslatos világos lila, ami rózsaszínbe csillan; misztikus sötét lila, ami sötét rózsaszín árnyalatot ölt; mély sötétkék, ami a felhők között világos kékké változik; romantikus sötét rózsaszín, ami egy pillanat alatt világos rózsaszínné változik; és az éberséget ébresztő narancssárga, ami citromsárga ragyogássá változik. Változtasd meg a körmöd történetét a Creat it lakkokkal!

Info
Article No.
00311
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!