Mondo Toys felfujható gumimatrac, Bubble gum - 08688

In stock
Stock:
Mondo Toys felfujható gumimatrac, Bubble gum - 08688
2 680 Ft

Mondo Toys felfujható gumimatrac, Bubble gum

 

A Mondo Toys felfújható gumimatraca a Bubble gum egy rendkívül vidám és praktikus nyári kiegészítő, amely tökéletes választás strandolásra, medencés kikapcsolódásra vagy akár a kertben való napozásra is.

Ez a felfújható gumimatrac egyedi designja azonnal felkelti a figyelmet. A vidám rózsaszín árnyalata és a rágógumi buborékra emlékeztető mintázata garantáltan feldobja a nyári hangulatot. A termék méretei 183 cm hosszúságú és 69 cm szélességű, így kényelmesen elnyújtózhat rajta felnőttek és gyerekek egyaránt.

A Mondo Toys felfújható gumimatrac kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely ellenáll a különböző időjárási viszontagságoknak és a napsugaraknak. A matrac anyaga emellett bőrbarát és tapintásra kellemes, így hosszabb ideig is kényelmesen pihenhetünk rajta. A termék gyorsan és egyszerűen felfújható, illetve leereszthető, így könnyedén szállítható és tárolható.

A felfújható gumimatracnak köszönhetően nem kell aggódnod a kényelemről, hiszen a légpárnás szerkezet biztosítja a test kényelmes alátámasztását. Az extra vastag és strapabíró anyag garantálja a matrac hosszú élettartamát, így több szezont is kiszolgálhat.

A Mondo Toys Bubble gum felfújható gumimatrac tökéletes ajándék lehet családtagoknak vagy barátoknak, akik szeretik a szabadban eltöltött időt és a vidám nyári hangulatot. Bármilyen alkalomra ideális választás lehet, legyen szó egy tengerparti nyaralásról, vízparti piknikről vagy akár egy medenceparti buliról.

Összefoglalva, a Mondo Toys felfújható gumimatrac Bubble gum mmintával egy színes és vidám nyári kiegészítő, amely kényelmet és praktikumot nyújt a szabadban töltött idő alatt. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy feldobd a nyaralásod hangulatát és élvezd a kényelmet, amit ez a matrac nyújt!

Info
Article No.
08688
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!