Csuklyás vörös hockey álarc, 09723

In stock
Stock:
Csuklyás vörös hockey álarc, 09723
1 955 Ft

Csuklyás vörös hockey álarc

Merülj el a rejtély és az izgalom világában ezzel a csuklyás, vörös hockey álarccal, ami tökéletes kiegészítője lehet bármilyen jelmezbáli vagy Halloween-i öltözéknek. Ez az álarc nem csak látványos és figyelemfelkeltő, hanem tökéletesen hozzájárul a félelmetes hangulat megteremtéséhez is.

Az álarc egyedi kialakítása egy klasszikus hockey maszkot ötvöz egy titokzatos csuklyával, így egyaránt sugároz erőt és misztikumot. A vörös szín még drámaibbá teszi a megjelenést, és garantáltan mindenki figyelmét magadra vonzza, legyen szó baráti összejövetelről, jelmezbálról vagy csak egy színpadi produkcióról.

A csuklyás kialakítás nem csak a jelmez esztétikai részét képezi, hanem extra kényelmet is biztosít, így az álarc egész este kényelmesen hordható. Legyen szó táncról vagy a tökéletes jelmez bemutatásáról, ez az álarc biztosan a helyén marad.

Tökéletes választás, ha szereted a félelmetes jelmezeket és készen állsz arra, hogy igazi borzongást vigyél az ünneplésbe. Változz át a parti legfélelmetesebb alakjává ezzel az lenyűgöző és ijesztő álarccal!

Méret: 18 x 25 cm.

 

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
25
Article No.
09723
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!