Szívpárna, 37 cm - 14467

In stock
Stock:
Szívpárna, 37 cm - 14467
2 715 Ft

Szívpárna, 37 cm

 

Képzeld el, ahogy otthonod meghitt hangulatát egyedi módon színesíted fel ezzel a 37 cm-es, szív alakú plüss párnával. A párna élénk vörös színű, melyen egy aranyos maci és az "I ADORE YOU" felirat látható. Ez a különleges párna nem csak dekoratív elem, hanem egy szeretetteljes üzenet hordozója is.

Tökéletes választás Valentin-napra, évfordulóra vagy bármilyen különleges alkalomra, amikor szeretnéd kimutatni érzéseidet. A párna szívélyes kialakítása és az "I ADORE YOU" felirat szó szerint szívbe markoló, így kifejezve a mély érzelmeket és tiszteletet.

A 37 cm-es méret ideális, hogy elegendő kényelmet nyújtson, miközben tökéletesen illeszkedik az otthoni dekorációhoz, legyen az a nappali kanapéja vagy a hálószoba ágya. A párna minőségi anyagból készült, így hosszú távon is megőrzi formáját és színét.

Válaszd ezt a szív alakú plüss párnát, ha egy különleges és személyes ajándékot szeretnél adni, ami nem csak dekoratív, hanem érzelmekkel teli is. Ez a párna több mint egy tárgy: egy örök emlék, amely minden nap emlékeztet a szeretetre és odafigyelésre.

Info
Article No.
14467
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!