Porcelán bögre kanállal dobozban - 16600

In stock
Stock:
Porcelán bögre kanállal dobozban - 16600
2 995 Ft

Egyedi Porcelán Bögre Kanállal - Tökéletes Ajándék Valentin Napra

Ünnepeld a szerelmet egyedi módon ezzel a különleges Valentin-napi porcelán bögrével, amely egyedi díszítéssel és praktikus kanállal érkezik, hogy minden reggeli kávé vagy tea különleges élménnyé váljon.

Képzeld el, ahogy a reggeli fényben együtt kortyolgatjátok az első kávét ebből a gyönyörűen megmunkált porcelán bögréből. A bögre kiváló minőségű porcelánból készült, így nem csak esztétikus, de hosszú távon is megtartja fényes megjelenését. A romantikus Valentin-napi díszítés, amely szív alakú mintákat és finom színátmeneteket tartalmaz, tökéletes kiegészítője a reggeli meghitt pillanatoknak.

A bögréhez tartozó kanál nem csupán praktikus, hanem tökéletesen kiegészíti a bögre dizájnját is. Így nem csak a bögre, de a kanál is része lesz a reggeli rituáléitoknak, legyen szó egy gyors kávéról vagy egy hosszú, beszélgetéssel teli reggeliről.

Mérete ideális, nem túl nagy, nem túl kicsi, pont tökéletes egy jó adag kávéhoz vagy teához. A bögre könnyen tisztítható, így a mindennapi használat sem jelent majd gondot.

Ez a Valentin-napi porcelán bögre tökéletes választás, ha egyedi és maradandó ajándékot szeretnél adni a szerettednek. Legyen szó a párkapcsolat első Valentin napjáról vagy éppen egy sokéves együttlét ünnepléséről, ez a bögre minden alkalomra tökéletes választás.

Ne hagyj ki egy ilyen tökéletes lehetőséget arra, hogy meglepd a szerettedet ezzel az egyedi és gondosan megtervezett ajándékkal, ami minden reggeli kávé vagy tea mellé mosolyt csal majd az arcára.

 

A csomag 2 db bögrét és két kanalat tartalmaz.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Info
Article No.
16600
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!