Rendőrautó hanggal és fénnyel, 17008

In stock
Stock:
Rendőrautó hanggal és fénnyel, 17008
Rendőrautó hanggal és fénnyel, 17008
Rendőrautó hanggal és fénnyel, 17008
Rendőrautó hanggal és fénnyel, 17008
2 825 Ft

Rendőrautó hanggal és fénnyel

Fedezd fel ezt a kiváló minőségű játék rendőrautót, amely valósághű élményt nyújt minden kis rendőr számára! Az autó fémből készült, strapabíró kivitelben, nyitható ajtókkal, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy betekintsenek a rendőrautó belsejébe. Az autó felhúzós mechanizmussal is rendelkezik, amely egyszerű használatot biztosít: csak húzd hátra, engedd el, és nézd, ahogy az autó saját erőből dübörög tovább!

A játék rendőrautó különlegessége, hogy miután felhúzták és elindul, a lámpái felvillannak és elkezdenek villogni, miközben az autó élethű rendőrségi hangokat ad ki magából, így még izgalmasabbá téve a játékélményt. Ezek a vizuális és hanghatások hozzájárulnak a játék valósághűségéhez és izgalmához.

Az autó működtetéséhez szükséges 3 db gombelemet a játék tartalmazza, így az autó azonnal használatra kész, amint kibontod a dobozát. Ez a játék rendőrautó tökéletes választás minden kis gyermek számára, aki szereti a dinamikus és interaktív játékokat. Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen más különleges alkalomra, amely garantáltan hosszú órákon át tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek.

Szerezd be ezt a rendkívül szórakoztató játék rendőrautót, és hozd el a rendfenntartók izgalmas világát közvetlenül a nappalidba!

Az autó mérete: 15 x 5 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
5
Mélység (cm)
5
Article No.
17008
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!