Welly fém autó, Fiat 126P 1:34 - 17268

In stock
Stock:
Welly fém autó, Fiat 126P 1:34 - 17268
2 635 Ft

Welly fém autó, Fiat 126P 1:34

 

A Fiat 126p fém autó 1:34 méretarányú modell egy igazi klasszikus autórajongói darab. Ez a lenyűgöző miniatűr változat az eredeti Fiat 126p modellt idézi, melynek hű mását kínálja, hogy bármely gyűjteményben büszkén elfoglalhassa helyét.

A modell hossza körülbelül 10 cm, míg a szélessége és magassága arányosan kisebb, ami tökéletesen reprodukálja a Fiat 126p eredeti méreteit. A fémöntvényű karosszéria gondoskodik a modell tartósságáról és ellenálló képességéről, hogy hosszú évekig örömöt szerezzen tulajdonosának.

Az autó részletgazdag kidolgozása magában foglalja az eredeti jármű minden jellegzetességét, mint például a karakteres orrkialakítást, a kerekded farokrészt, a kis méretű felniket és a jellegzetes ablakokat. A fényezés többféle színben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző változatot.

A Fiat 126p fém autó 1:34 méretarányú modell nemcsak a gyűjtők számára készült, hanem a játékos kedvű felnőttek és a gyerekek is élvezni fogják a vele való játékot.

A dobozban található kisállvány lehetővé teszi a modell elegáns bemutatását polcon vagy vitrinben, így az autó tökéletes ajándék lehet az autórajongóknak vagy a modellgyűjtőknek egyaránt.

Összefoglalva, a Fiat 126p fém autó 1:34 méretarányú modell egy kiváló minőségű, részletesen kidolgozott és tartós darab, amely hűen tükrözi az eredeti Fiat 126p varázsát. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék gyűjteményükben üdvözölni ezt a kis lengyel csodát, és élvezni a vele való játékot vagy egyszerűen csak megcsodálni annak lenyűgöző részletességét.

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Article No.
17268
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!