Lada 1500 és Lada Niva fémautó, szirénás, 17587

In stock
Stock:
Lada 1500 és Lada Niva fémautó, szirénás, 17587
2 595 Ft

Lada 1500 és Lada Niva fémautó, szirénás

Fedezze fel a Lada 1500 és Lada Niva fémautóink új szirénás változatát, amelyek tökéletesen alkalmasak a rendőrségi üldözések és kalandok élethű utánzására. Ezek a modellek minden részletükben hűen tükrözik az eredeti járművek jellemzőit, nyitható ajtókkal rendelkeznek, így a kis játékosok és gyűjtők is betekinthetnek az autók gondosan megtervezett belső terébe.

A hátrahúzós mechanizmus révén a Lada rendőrautók izgalmas és dinamikus játékélményt biztosítanak, lehetővé téve, hogy simán suhannak a felületeken, ami még több játék és móka lehetőségét nyitja meg. Tökéletes választás a rendőrségi járművek rajongói számára, akik szeretnék gyűjteményüket különleges, tematikus modellekkel bővíteni, valamint azok számára is, akik egy kis akcióra vágynak a játékidő alatt.

Szerezze be most a Lada 1500 és Lada Niva szirénás fémautóit, és hozza el a rendőrségi kalandok izgalmát közvetlenül az otthonába!

A játék mérete: 12 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
5
Article No.
17587
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!