Ragasztópisztoly, 19097

In stock
Stock:
Ragasztópisztoly, 19097
1 325 Ft

Ragasztópisztoly

Fedezze fel ezt a kiváló minőségű ragasztópisztolyt, amely ideális eszköz a kreatív projektekhez, háztartási javításokhoz, vagy akár hobbi alkotásokhoz is. A ragasztópisztoly ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes és stabil fogást, így pontosan és könnyedén alkalmazhatja a ragasztót a kívánt felületeken.

A csomagban nemcsak a ragasztópisztoly található meg, hanem két hozzá illő ragasztópisztoly patron is, így azonnal használatra kész az eszköz, amint kézhez kapja. Ezek a patronok kiváló minőségű ragasztót tartalmaznak, amely gyorsan megszárad és erős, tartós kötést biztosít a különböző anyagokon, legyen szó fa, műanyag, textil vagy akár fém felületekről.

Tökéletes választás mindazoknak, akik egy megbízható, könnyen használható és hatékony ragasztási megoldást keresnek otthoni vagy szakmai felhasználásra egyaránt.

A ragasztópisztoly mérete: 11 x 11 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!     

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
11
Article No.
19097
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!