Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos, 19127

In stock
Stock:
Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos, 19127
Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos, 19127
Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos, 19127
Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos, 19127
440 Ft

Dekorációs Gyöngy szett zacskóban, 25 grammos

Fedezd fel a színek szivárványát és bújj bele a kreativitás csodálatos világába a 25 grammos Dekorációs Gyöngyszettel, amelyet kifejezetten neked, a kíváncsi és játékos kis művészeknek alkottunk meg! Ebben a színes kincsesládában minden gyöngy, mint egy varázsgolyó, lyukakkal ellátott, így készen állnak, hogy fűzőjátékokká, karkötőkké vagy akár egy hatalmas, ragyogó girlanddá váljanak a te kis kezeid alatt.

Képzeld el, ahogy a kezedben tartod ezeket a csillogó kis csodákat: pirosak, kékek, zöldek és minden szín, amit csak el tudsz képzelni! Mind egyes gyöngy lyukas közepén át tudsz cérnát, szalagot vagy akár vékony spárgát fűzni, hogy összekösd őket és megalkosd a saját, személyre szabott ékszereidet, amiket büszkén viselhetsz vagy megajándékozhatod vele a barátaidat és a családodat.

Gondolj csak bele, mennyire izgalmas lesz egy-egy esős délutánt színes gyöngyfűzéssel tölteni, ahol a fantáziád szabhat csak határt annak, hogy mit alkotsz. A készlet tökéletes születésnapi bulikhoz, családi játék estekhez vagy akár csak egy kis délutáni szórakozáshoz, miközben finom motoros készségeidet is fejleszted.

Az összes gyöngy biztonságos, nem toxikus anyagokból készült. Szóval készítsd el a legmenőbb, legfényesebb és legkülönlegesebb kreálmányokat a 25 grammos Dekorációs Gyöngyszettel – ahol minden gyöngy egy új lehetőség arra, hogy megmutasd, milyen csodás dolgokat tudsz létrehozni!

A szett tartalma: 25 gramm színes gyöngy. 

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Info
Article No.
19127
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!