Unikornisos műanyag kispohár 260 ml - 40075

In stock
Stock:
Unikornisos műanyag kispohár 260 ml - 40075
330 Ft

Unikornisos műanyag kispohár 260 ml

 

Merülj el a varázslat világában ezzel a csodálatos unikornisos műanyag kispohárral! Élvezd a reggelidet vagy a délutáni teát ebben a 260 ml-es, kényelmes és színpompás pohárban, amit úgy terveztek, hogy illeszkedjen a kis kezekhez.

Az unikornisok a szivárvány minden színében pompázó, álomszerű mintája azonnal felvidítja a napodat. Minden korty a pohárból egy kis varázslatot csempész a napodba. Az életre kelt unikornis a poháron olyan, mintha csak a mesevilágból lépett volna elő.

Ne aggódj, ha véletlenül leejtenéd! A kiváló minőségű műanyagból készült pohár ellenáll a hétköznapi használat során előforduló esésektől, ütésektől. Könnyen tisztítható, így a szüleid is örömmel látják, hogy ezt a poharat választod mindig.

Öntsd tele a poharadat kedvenc italoddal, és képzeld el, hogy unikornisokkal repülsz a szivárvány felett! Ezzel a pohárral a képzeleted határtalan lesz, míg te és a varázslatos unikornis együtt felfedezitek az ízek csodálatos világát. Bárhol, bármikor - ez az unikornisos pohár a tökéletes társ minden kalandhoz!

A legjobb ajándék, amit csak kaphatsz, vagy adhatsz. Mert ki ne szeretné a napját egy csodálatos unikornis társaságában tölteni?

Info
Article No.
40075
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!