Dob zacskóban, 46071

In stock
Stock:
Dob zacskóban, 46071
Dob zacskóban, 46071
Dob zacskóban, 46071
Dob zacskóban, 46071
1 075 Ft

Dob zacskóban

Az igazi zenei kalandra váró gyermekek számára ajánljuk ezt a lenyűgöző játék dobot, amely a ritmus és a hangok világába vezeti be őket. A dobolás nem csak a zenei képességek fejlesztését teszi lehetővé, hanem a finommotorikus képességek, a koordináció és a ritmusérzék fejlődésének eszköze is.

A dobolás élménye megadja a gyerekeknek azt a lehetőséget, hogy kifejezzék magukat, megtapasztalják a ritmus szabadságát és feltárják a zenei kreativitást. A dobolás lehetőséget biztosít a gyermeknek arra is, hogy felfedezze a különböző hangszíneket és dinamikákat, amelyekkel képes hangokat előállítani és zenei történeteket mesélni.

Engedje meg gyermekének, hogy a zene világában kalandozzon ezzel a játék dobbal. Nem csak egy játékszer, hanem egy eszköz is a kreativitás és az önkifejezés számára. Fedezzék fel együtt a ritmus örömét és élvezzék azokat a különleges pillanatokat, amikor a zene összeköti a családot és a barátokat.

A dob mérete: 17 x 9 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
9
Article No.
46071
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!