Tank platformon, 46363

In stock
Stock:
Tank platformon, 46363
Tank platformon, 46363
Tank platformon, 46363
Tank platformon, 46363
1 860 Ft

Tank platformon

Induljon el egy izgalmas kalandra a nappalijában ezzel a nagy méretű játék tankkal, amely minden kis hadvezér álmát valóra váltja! Ez a lenyűgözően részletesen kidolgozott tank nem csak a méreteivel hívja fel magára a figyelmet, hanem a számos interaktív funkciójával is, amelyek garantálják az órákon át tartó szórakozást és játékélményt.

A tank legkiemelkedőbb jellemzője a forgatható ágyúcső, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy célba vegyék az ellenséges erőket, miközben elképzelt csatatereken manővereznek. A mozgatható cső dinamikus és valósághű játékélményt nyújt, növelve ezzel a játék izgalmát és valósághűségét.

De a kaland nem ér véget az ágyúnál! Fedezze fel a tank hátulján elhelyezkedő forgatható géppuskát is, amely extra védelmet nyújt a hátsó támadások ellen. Ez a géppuska a fiatal stratégák számára még több lehetőséget kínál a játék során, lehetővé téve számukra, hogy minden irányból védekezhessenek és támadhassanak.

Ez a nagy méretű játék tank tökéletes választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a katonai járműveket és szereti kipróbálni magát stratégiai játékokban. Legyen szó születésnapi ajándékról, karácsonyi meglepetésről vagy egyszerűen csak egy új kalandra vágyó gyermekről, ez a tank minden alkalommal óriási örömet okoz. Szerezze be ezt a látványos és interaktív játékot, és nézze meg, ahogy gyermekének képzelete szárnyra kel ezzel a lenyűgöző játék tankkal!

Méret: 25 x 10 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
10
Article No.
46363
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!