RC távirányítós repülőgép dobozban, 4 csatornás, 46835

In stock
Stock:
RC távirányítós repülőgép dobozban, 4 csatornás, 46835
4 315 Ft

RC távirányítós repülőgép dobozban, 4 csatornás

Fedezd fel ezt az izgalmas 4 csatornás RC repülőgépet, amely garantáltan minden légi járművek iránt érdeklődő kis pilóta és felnőtt rajongója számára kihívást és szórakozást jelent! Ez a különleges modell nemcsak hogy képes jobbra, balra, előre és hátra manőverezni, hanem rendkívül reagálékony és pontos irányítást biztosít, így valódi élményt nyújt a repülés minden pillanatában.

A repülőgép távirányítója rendelkezik egy dedikált gombbal, amely lehetővé teszi a repülő beépített fényeinek aktiválását, így még látványosabbá téve az éjszakai vagy sötét körülmények közötti repülést. Ez a funkció nemcsak hogy fokozza a játékélményt, hanem segít a tájékozódásban is, amikor a repülőgép éppen messzebbre kerül a látótérből.

A 4 csatornás irányítás lehetővé teszi a pilóták számára, hogy teljes mértékben irányíthassák a repülőgép minden mozdulatát, fejlesztve ezzel a koordinációs készségeiket és megértve az aerodinamikai alapelveket. A repülőgép tartós anyagokból készült, így ellenáll a kisebb ütközéseknek és hosszú távon is kiváló társa lehet a légi kalandoknak.

Tökéletes ajándék minden korosztály számára, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen különleges alkalomról, amikor szeretnél valami igazán emlékezeteset és izgalmasat adni.

A játék működtetéséhez 3 AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

A csomagolás mérete: 32 x 25 x 8 cm.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
25
Mélység (cm)
8
Article No.
46835
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!