Számológép, 72393

In stock
Stock:
Számológép, 72393
1 140 Ft

Számológép

Ismerje meg ezt az innovatív számológépet, amely kiválóan alkalmas mind az irodai, mind az otthoni használatra. A készülék egyik legfőbb előnye a tágas, 12 számjegyet képes megjeleníteni kijelzője, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár hosszabb számításokat is könnyen és átláthatóan kövessenek.

A számológép különösen hasznos százalékszámítási funkcióval rendelkezik, amely elengedhetetlen a pénzügyi tervezéshez, költségvetés készítéshez és egyéb matematikai feladatokhoz, ahol a százalékok pontos meghatározása szükséges. Ez a funkció különösen hasznos lehet diákoknak, tanároknak, üzleti szakembereknek és bárkinek, aki gyakran végez számításokat.

Ezenkívül a számológép belső memóriával is rendelkezik, ami lehetővé teszi az elvégzett számítások tárolását és gyors visszahívását, így növelve a hatékonyságot és a munkafolyamatok könnyű kezelhetőségét. A belső memória különösen hasznos lehet azoknak, akik gyakran dolgoznak összetett számításokkal és szeretnék megőrizni az eredményeket későbbi felhasználásra.

Szerezze be ezt a sokoldalú számológépet, amely garantálja a pontos és hatékony számításokat.

Méret: 12 x 14 cm. 

A termék működtetéséhez 1 db AAA-s elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz. 

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
14
Article No.
72393
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!