Világítós Valentin napi ajándékdoboz macival és virággal, 72441

In stock
Stock:
Világítós Valentin napi ajándékdoboz macival és virággal, 72441
1 795 Ft

Világítós Valentin napi ajándékdoboz macival és virággal

Fedezze fel ezt a káprázatos Valentin-napi ajándékcsomagot, amelynek minden részlete a szeretet és a romantika ünneplésére lett tervezve. A csomagolás maga egy igazi műalkotás: gondosan és ízlésesen díszített, hogy már első pillantásra elvarázsolja a szerencsés címzettet.

A doboz belső terében egy aranyos plüss maci található, amely a szeretet és ölelés melegségét hozza magával. A macit egy szerelmes üzenet kíséri, amely személyre szabott és meghitt érintést ad az ajándékhoz, tökéletesen kifejezve az érzelmek mélységét és őszinteségét. A maci körül elhelyezkedő műrózsák tovább szépítik az ajándékot, eleganciát és romantikus atmoszférát kölcsönözve neki.

A meglepetés azonban nem ér véget a maci és a rózsák felfedezésével. Amikor a doboz alján lévő kapcsolót lenyomják, az ajándék doboz belseje gyengéd piros fényben ragyog fel, létrehozva egy varázslatos és felejthetetlen látványt. Ez a különleges fényeffektus nemcsak megerősíti a szeretet ünnepének hangulatát, hanem még emlékezetesebbé teszi az ajándékozás pillanatát.

A termék működtetéséhez 3 db gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. 

Méret: 10 x 20 cm.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a képen láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
20
Article No.
72441
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!