Üvegfestő játékszett dobozban - 90435

In stock
Stock:
Üvegfestő játékszett dobozban - 90435
1 915 Ft

Üvegfestő játékszett dobozban

Merülj el a kreatív alkotás izgalmas világában a formakiöntős üvegfestő játékszettel! Ez a játékszett lehetővé teszi, hogy saját kézzel alkoss csodálatos, személyre szabott ékszereket, amelyekkel kifejezheted saját stílusodat.

 

A folyamat egyszerű és élvezetes. Kezdjük a folyadékok összekeverésével a mellékelt mérőpohárban. A folyadékok összekeverése nem csupán szórakoztató, hanem izgalmas kísérlet is. Az összekevert folyadékot azután óvatosan öntsd bele a formákba. Amikor készen állsz, dekoráld a formákat csillogó dekorációkkal és apró dekoratív elemekkel. Ezek az apró részletek teszik igazán egyedivé és különlegessé az ékszereidet.

 

Miután elkészítetted a műalkotásodat, várnod kell 24 órát, hogy a folyadék teljesen megszáradjon és megszilárduljon. 24 óra elteltével izgalmas pillanat következik: eltávolíthatod a formát, és megszemlélheted az eredményt. Az elkészült művet felfűzheted a játékszettben található láncok egyikére, hogy egyedi és díszes bizsut készíts.

 

Fedezd fel a kreativitás és az önkifejezés csodálatos világát a formakiöntős üvegfestő játékszettel. Szórakoztató, oktató és kreatív időtöltést nyújt minden korosztálynak!

 

A csomagolás mérete: 21 x 18 cm.

 

A játékot 6 éves kortól ajánljuk. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!     

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
21
Méret (cm; Magasság)
18
Article No.
90435
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!