Baba játékszett dobozban - 90476

In stock
Stock:
Baba játékszett dobozban - 90476
6 595 Ft

Baba játékszett dobozban

 

Édes babagondozó játékunkkal az Ön gyermeke édesanyává válik a saját kis babájának. Egy olyan világba léphet, ahol az ápolás, a gondozás és a szeretet minden napra esik. A babafigura fehér és rózsaszín bébiruhába öltöztetve érkezik, melyek puhasága és minősége hűen utánozza a valódi babaruhákat. A ruhák finom színei és részletes mintázatai biztosan elvarázsolják a kicsiket, miközben segítenek nekik megtanulni a ruházati cikkek helyes használatát.


A szettben található egy csecsemőcumi és két cumisüveg is, amelyekkel gyermeke megtanulhatja a valódi babák etetésének és gondozásának alapjait. A cumisüvegek könnyen kezelhetők, így a legkisebbek is könnyedén játszhatnak velük.


Ezenkívül a szett tartalmaz még két üres, babahintőpor tárolót is. Ezek a dobozok kifejezetten a játékra terveztek, így biztonságosak a kicsik számára.
Legyen az Ön gyermeke a legjobb anyuka ezzel a babás játékszettel. A játék során a kicsik fejleszthetik az együttérző képességüket, megtanulhatják az alapvető gondozási készségeket és fejleszthetik kézügyességüket.

 

A csomagolás mérete: 34 x 36 x 10 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Info
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
36
Mélység (cm)
10
Article No.
90476
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!