Tűzoltóállomás szett dobozban - 90477

In stock
Stock:
Tűzoltóállomás szett dobozban - 90477
1 675 Ft

Tűzoltóállomás szett dobozban

 

Tűz van! De ne aggódjon, gyermeke hősként ugorhat be a tűzoltóállomás játékszettünkkel, és éppen időben oltja el a lángokat! Ez a játékszett azonnal életre kelti a hősi tűzoltók világát, és izgalmas játékra inspirálja a kicsiket.
A szettben található megépíthető tűzoltóállomás minden részletben kidolgozott, hogy a legvalósághűbb játékélményt nyújtsa. Az állomás kialakítása olyan, mint egy igazi tűzoltóállomás, így a gyermekeknek lehetőségük van eljátszani a tűzoltók nap mint napját.


De milyen lenne egy tűzoltóállomás helikopter nélkül? A játékszettünk tartalmaz egy helikoptert is, amelyet a gyermekek maguk irányíthatnak a lángok felett. A helikopter pontosan úgy néz ki és úgy működik, mint az igazi, ezáltal még valósághűbbé téve a játékot.
De ez még nem minden! A szettben továbbá található egy véletlenszerűen kiválasztott kisautó is, amely még több izgalmat és változatosságot kínál a játékhoz. Soha nem lehet tudni, melyik autót kapja meg a gyermek - ez még izgalmasabbá teszi a játékot!


A tűzoltóállomás játékszettel a gyermek fejlesztheti kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségét. A tűzoltók hősi történetei a gyermek fantáziáját is inspirálják, és órák hosszat tartó játékra ösztönzik őket.

 

A csomagolás mérete: 30 x 22 x 5 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
22
Mélység (cm)
5
Article No.
90477
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!