Benzinkút játékszett dobozban - 90478

In stock
Stock:
Benzinkút játékszett dobozban - 90478
4 075 Ft

Benzinkút játékszett dobozban

 

Merüljön el a városi élet izgalmas forgatagában ezzel a benzinkutas játékszettel! A csomagban megtalálható egy megépíthető benzinkút, amelyet a gyerekek könnyedén összerakhatnak, hozzáadva a játékhoz egy újabb réteg kreativitást és konstrukciót.

 

A benzinkút részletesen kidolgozott és kiválóan utánozza a valódi benzinkutakat, amelyeket nap mint nap látunk. Ez lehetőséget nyújt a gyerekek számára, hogy jobban megértsék, hogyan működnek a dolgok a felnőttek világában.


A csomag tartalmaz két kisautót is, amelyekkel a gyerekeknek órákig tartó szórakozást nyújthat. A kisautók tökéletesen beilleszkednek a benzinkút modellbe, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy megtapasztalják a valódi életben történő utazás izgalmait és kihívásait.

 

A kisautók színesek és vonzóak, amelyek biztosan megfognak ragadni minden gyermek fantáziáját. A benzinkutas játékszett tökéletes ajándék minden gyermek számára, aki szereti a városi élet forgatagát és a járműveket. Hagyja, hogy a gyermek fantasztikus kalandokba merüljön, miközben megismerkedik a valódi élet kihívásaival és felelősségeivel.

 

A csomagolás mérete: 37 x 24 x 10 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
37
Méret (cm; Magasság)
24
Mélység (cm)
10
Article No.
90478
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!