Korona játékszett lapon - 90563

In stock
Stock:
Korona játékszett lapon - 90563
870 Ft

Korona játékszett lapon

 

Képzelje el a ragyogást és a fényűzést, amikor a gyermeked belép a szobába ezzel a csodálatos korona játékszettel! A szettben található egy díszes korona, egy hatalmas jogar, egy gyönyörű gyűrű és két csodálatos fülbevaló, mindegyik lenyűgöző kék ékkövekkel díszítve.


A kék ékkövekkel borított korona valódi királynővé változtatja a gyermekét, míg a jogar és a gyűrű a hatalom és a méltóság jelképei. A hozzáillő fülbevalók pedig tökéletesen egészítik ki a pompás királynői öltözetet.
Ezzel a játékszettel a gyerekek elmerülhetnek a nemesi pompában és a mesés történetekben, miközben fejlesztik a kreativitásukat és a szociális készségeiket.


A minőségi anyagokból készült játékok hosszan tartó élményt és órákon át tartó szórakozást nyújtanak. A kék ékkövekkel díszített korona, jogar, gyűrű és fülbevalók mind felkeltik a gyerekek érdeklődését, és lehetővé teszik számukra, hogy saját meséik hőseivé váljanak. Ajándékozza meg a gyermekét ezzel a varázslatos játékszettel, és engedje, hogy a fantáziájuk szárnyra keljen!


A csomagolás mérete: 18 x 26 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
26
Article No.
90563
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!