Katonai játékszett dobozban - 90632

In stock
Stock:
Katonai játékszett dobozban - 90632
3 595 Ft

Katonai játékszett dobozban

Legyen része egy izgalmas katonai kalandnak, amely nem ismer határokat! Bemutatjuk ezt a fantasztikus katonai játékszettet, amely kétségkívül hosszú órákon át szórakoztatja a kis stratégákat.


Ez a lenyűgöző szett nem csak egy precízen megalkotott katona figurát tartalmaz, hanem számos kiegészítőt is, amelyek valódi akcióba lendítik a játékot. A figuránk felkészült a hadműveletekre a szettben található gépfegyveres lövőállással, amely tökéletes védelmet nyújt az ellenséges erőkkel szemben.


De a játékszett igazi csillaga az a harci repülőgép, amellyel a figura átsuhanhat a képzeletbeli égbolton. Előre, pilóták! Engedje szabadjára a gyerekek fantáziáját, hogy felfedezzék a levegőben és a földön egyaránt zajló katonai stratégiák izgalmát.


Ez a katonai játékszett tökéletesen alkalmas a képzelet, a stratégiai gondolkodás és a kreativitás fejlesztésére. Minden apró katonában felébreszti a belső stratéga és hős érzését.


Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget! Szerezze be a katonai játékszettünket, és engedje, hogy a gyerekek belemerüljenek egy olyan világba, amely tele van izgalommal, stratégiával és hősiességgel!

 

A csomagolás mérete: 34 x 24 x 8 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
24
Mélység (cm)
8
Article No.
90632
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!