Elemes baba játékszett dobozban - 90658

In stock
Stock:
Elemes baba játékszett dobozban - 90658
7 675 Ft

Elemes baba játékszett dobozban

 

Képzelj el egy babát, aki nem csak édesen néz ki, hanem valóban interaktív is! Ezzel a játékszettel most gyermeked a valódi babagondozás élményét tapasztalhatja meg, mégpedig a legapróbb részletekig.

 

A szettben található bilivel, pelenkával és itatóüveggel minden részlete kidolgozott ahhoz, hogy gyermeked valóban érezhesse a kisbaba iránti felelősséget. Váltogasd a pelenkát, adj inni az itatóüvegből és vidd el babád a bilire a még valósághűbb játék élményért!

 

A baba nem egy átlagos játékfigura – ha a hasát megnyomod, 16 különböző, lenyűgözően valósághű hangot hallhatsz, köztük a klasszikus "mama" és "baba" hívásokat is. A hangok garantáltan meglepetést fognak okozni és számtalan örömteli pillanatot kínálnak majd!

 

Ezzel a játékszettel nem csak a gondoskodás alapjait sajátíthatja el gyermeked, hanem a felelősségtudatot, az empatikus készségeket és a kommunikációs készségeit is fejlesztheti.

 

A csomagolás mérete: 31 x 37 x 12 cm.

 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. Az elemek próbaelemként szolgálnak ezért kiszállításkor már részben, vagy akár teljesen lemerült állapotban is lehetnek.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Info
Méret (cm; Szélesség)
31
Méret (cm; Magasság)
37
Mélység (cm)
12
Article No.
90658
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!