Építőjáték dobozban - vadállatok - 99333

NEW
In stock
Stock:
Építőjáték dobozban - vadállatok - 99333
Építőjáték dobozban - vadállatok - 99333
Építőjáték dobozban - vadállatok - 99333
Építőjáték dobozban - vadállatok - 99333
240 Ft

Építőjáték dobozban - vadállatok

 

Helló, Kalandorok!

Ma egy izgalmas új építőjátékot hoztunk nektek, ahol az állatok világát varázsolhatjátok a szobátokba! Két csodás készletet mutatunk be: az egyik a bátor oroszlán, a másik pedig a békés bárány. Mindkét készlet 24-25 darabos és tökéletes minden hat éves vagy annál idősebb építőnek, aki szeretné megmutatni, milyen ügyes az állatfigurák megalkotásában.

Az oroszlán készlettel királyi vadállatot varázsolhattok az asztalra, míg a bárány szettel a vidéki nyugalom szimbólumát. De van egy kis titkunk: mindkét készletből hiányzik két elem, ám a képeken is látható, hogy ezek nélkül is tökéletes és játszható figurákat készíthettek! Az igazi varázslat akkor kezdődik, amikor a ti fantáziátok veszi kezébe az irányítást, és újrahasznosítjátok a már meglévő készleteitek darabjait, hiszen ezek az elemek kompatibilisek más, ismert építőjátékokkal. Ez azt jelenti, hogy a kreativitásotoknak csak a képzeletetek szabhat határt!

És a játék még itt nem ér véget. Ha összegyűjtitek a teljes sorozatot, egy szuper elefánt is életre kelhet a kezeitek alatt! Elképesztő, igaz? Az állatok királyságában nincs lehetetlen, csak újabb és újabb kalandok várnak rátok. Tartsatok velünk, és fedezzétek fel, hogy milyen különleges dolgokat alkothattok meg ezzel a különleges készlettel, még hiányzó elemekkel együtt is! Induljon a játék!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

Mivel a hiányzó darabokra felhívtuk figyelmét, így emiatt utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

Info
Article No.
99333
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!