6 darabos fémautó játékszett dobozban, 47287

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
6 darabos fémautó játékszett dobozban, 47287
6 darabos fémautó játékszett dobozban, 47287
6 darabos fémautó játékszett dobozban, 47287
6 darabos fémautó játékszett dobozban, 47287
1 020 Ft

6 darabos fémautó játékszett dobozban

Fedezd fel a járművek lenyűgöző világát ezzel a 6 darabos fémautó játékszettel, amely minden kis autós álma! Ez a kiváló minőségű játékszett különböző színekben érkező fém kisautókat tartalmaz, amelyek élénk és vonzó megjelenésükkel garantáltan felkeltik a gyerekek figyelmét. A színes autók sokféle élményt kínálnak, lehetővé téve, hogy a gyerekek saját kis versenypályájukon vagy városi forgalomban irányítsák kedvenc járműveiket.

A fémautók strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú távon is ellenállnak a mindennapi játék során fellépő igénybevételnek, így évekig szórakoztathatják a gyerekeket. A különböző színek és formák nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem ösztönzik a gyerekek kreativitását és képzelőerejét is, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és a koordinációjukat.

Ez a 6 darabos fémautó játékszett ideális választás egyedül játszásra, de tökéletes közös szórakozáshoz barátokkal és családdal is. A gyerekek élvezhetik az autók összekeverését, cseréjét és új utak felfedezését, ami tovább gazdagítja a játékélményt. A játékszett kompakt és könnyen kezelhető, így bármikor kéznél lehet a szórakozásra.

Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, ez a fémautó játékszett örömöt és izgalmat hoz a gyermekek életébe.

A csomagolás mérete: 11 x 29 x 4 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
29
Mélység (cm)
4
Cikkszám
47287
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!