Viszonteladói feltételek

Vásárlási feltételek kereskedelmi partnerek számára

 

A „SZOTI” Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1022 Budapest, Bimbó út 82-86. 3. ép. fsz. 2 ., telephely: 4030 Debrecen Galamb utca 3; cégjegyzékszáma: 09-09-358085 ) által működtetett webshop-rendszer kereskedői (viszonteladói) partnerek által történő felhasználásához.

 

Fogalom meghatározás:

Üzemeltető: a „SZOTI” Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1022 Budapest, Bimbó út 82-86. 3. ép. fsz. 2 ., telephely: 4030 Debrecen Galamb utca 3; cégjegyzékszáma: 09-09-358085 ), mint a www.jatekajandekaruhaz.hu webáruház létrehozója és működtetője.

Kereskedő partner: a www.jatekajandekaruhaz.hu weboldalt használó látogató – függetlenül attól, hogy tényleges szállítási szerződés létrejön-e felek között, vagy sem. Továbbá azon megrendelő, aki hivatalos cégbírósági végzés másolatával, EV igazolvány másolatával igazolja, hogy tevékenységi körébe tartozik a játék, ajándék, illatszer értékesítés és kereskedelmi mennyiséget vásárol minden rendelés alkalmával.

 

Kereskedelmi mennyiség: legalább 5 különböző áruféleség, legalább 20 000,- forint értékben.

Ezen feltételek csak a kereskedő megrendelők részére érvényesek és kiegészítésként szolgálnak az Általános Szerződési Feltételekhez. Az ÁSZF-ben foglaltak minden megrendelő számára érvényesek és irányadóak.

Vásárlásra jogosult minden olyan kereskedő partner, aki regisztrálta magát a www.szoti.hu webáruházban, elküldte a fent említett iratokat és regisztrációját az Üzemeltető elfogadta, azt visszaigazolta.

A vásárlás fontos feltétele az ÁSZF és ezen kiegészítő vásárlási feltételek elfogadása a regisztráció alkalmával.

 

FIGYELEM! Amennyiben viszonteladóként kíván nálunk regisztrálni és vásárolni, kérjük olvassa el az alábbi feltételeket és töltse ki a jelentkezési lapot, valamint csatolja a fent kért dokumentumot, amellyel igazolja, hogy jogosult a viszonteladói árak igénybevételére. Csak ebben az esetben tudjuk átteni a kereskedői csoportba, és így válik jogosulttá a  viszonteladói árak megtekintésére!

FONTOS! Az alábbi jelentkezési lap kitöltése még NEM REGISZTRÁCIÓ! Jelentkezése után megvizsgáljuk a megküldött dokumentumot és visszajelzünk önnek, hogy regisztrálhat webáruházunkba a visszajelző e-mailben kapott linken keresztül.

A webáruházban leadott rendelésekre értéktől függetlenül, kedvezmények nem járnak!

 

Specifikus vásárlási feltételek:

1. a regisztrált partnerek a webáruházba belépve a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi árakat is látják

2. a kereskedő partnerek csak kereskedelmi mennyiséget vásárolhatnak

3. az Üzemeltető telephelyének 50 km-s körzetében, az Üzemeltető ingyenes kiszállítást biztosít, amennyiben a megrendelés értéke eléri a nettó 200 000,- forintot és a kereskedő partner megrendelésében ezt kéri

4. az Üzemeltető telephelyének 50 km-s körzetén túl kedvező kiszállítási díjat számol fel (GLS – 1790,- ft.)

6. amennyiben a partner nem kereskedelmi mennyiséget vásárol, úgy nem jogosult a nagykereskedelmi árak igénybevételére

7. Fizetés: futárral történő szállítás esetén utánvéttel (bankkártyás fizetés a futárnál lehetséges); kiszállításkor készpénz vagy bankkártya.

 

A partneri kapcsolat megszűnését vonja maga után:

• ha a kereskedő partner az Üzemeltető rossz hírét kelti,
• áraival rosszindulatúan visszaél,
• sorozatosan indokolatlan garanciális problémákkal küld vissza árut,
• a regisztrációt követő 30 napon belül nem kezdeményez vásárlást sem a webáruházban sem az Üzemeltető telephelyén.

Az ÁSZF és ezen kiegészítő vásárlási feltételeket az Üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja; az ebből eredő károkért felelősséget nem vállal.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne azonnal csatlakozni partnerhálózatunkhoz, úgy töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot.

FIGYELEM! Az alábbi úrlap kitöltése még nem jelent automatikus regisztrációt a webáruházunkba! Az űrlap kézhezvétele és a megküldött tevékenységi kör ellenőrzése után küldünk egy e-mailt a regisztrációs linkkel. Ekkor tud beregisztrálni a webáruházba. A regisztrációról küldenie kell egy értesítést nekünk és utána tesszük át a kereskedő csoportba. Ezután belépve fogja látni nagykereskedelmi árainkat. Jelentkezzen most!

 

Jelentkezési űrlap:

Cég, vállalkozás neve
Vállalkozási forma
Egyéni vállalkozó
Betéti Társaság
Kft.
Rt.
Vállalkozás e-mail címe
Kapcsolattartó neve
Vállalkozás adószáma
Vállalkozás működési területe (megye, régió)
Van webáruháza a vállalkozásnak?
Van
Nincs
Tervezzük
Miért szeretne a partnerünk lenni?
Csatolja a cégbírósági végzést; hivatalos igazolást