NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3. (személyes átvétel csak itt lehetséges)


ÜNNEPI

NYITVA TARTÁS

ÁPRILIS 07-08-09-10:

ZÁRVA

NYITÁS: 2023.04.11. KEDD


NYITVA TARTÁS

Hétfő – péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA


NYITVA TARTÁS

ÁPRILIS 01-TŐL:

Hétfő – péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: 8:00 – 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A MINIMÁLIS VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK BRUTTÓ 4000,- FT.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

0 Ft - 24 999 Ft-ig: 1 790 Ft

Br. 25 000 forint felett INGYENES!

TOP termékek

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

Látogató számláló

0
6
3
9
9
4
6

Tűzijáték

FONTOS TUDNIVALÓK! JOGSZABÁLY

FELHASZNÁLÁS, vagyis Ki, Mikor, Hol és Milyen tűzijátékot használhat fel?

 

Az 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termékek
Nem kell engedély a 14. életévüket az 1.pir.oszt. és a 16. életévüket betöltött személyeknek a 2. pirotechnikai osztályba tartozó termékek- a petárda kivételével – egy időben összesen 1kg nettó hatóanyag tartalmú tűzijáték megvásárlásához, birtoklásához és a használati útmutató szerinti felhasználásához.

A 14. életévet be nem töltött személy 1. pirotechnikai osztályba, a 16.életévüket be nem töltött személy 2.pirotechnikai osztályba tartozó terméket csak nagykorú személy felügyelete mellett használhat fel.

Továbbá:

közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi intézményben, védett természeti területen és „C” tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen pirotechnikus jelenlétében és irányításával használható fel,
tömegközlekedési eszközön nem használható fel, és csak zárt csomagolásban szállítható,
magánszemély által közúti és gyalogos közlekedésre (út, járda, híd stb.) kikapcsolódásra,szórakozásra, sporttevékenységre, szabadidő eltöltésére szolgáló területen – kivéve a dec.31. 18 óra és a következő naptári év január 1-én 6 óra közötti időtartamot –nem használható fel.
A 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termékek
Nem kell engedély a nagykorú személynek a 3. pirotechnikai osztályba tartozó termékek, december 28-a és 31-e között történő egy időben összesen 3 kg nettó hatóanyag tartalmú tűzijáték megvásárlásához és a kezelési útmutató szerinti december 31-én 18 órától a következő naptári év január 1-én történő felhasználásához.

Továbbá:

közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi intézményben, rendezvény helyszínéül szolgáló nyilvános helyen és „C” tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen pirotechnikus irányításával használható fel,
tömegközlekedési eszközön nem használható fel és csak zárt csomagolásban szállítható,
FONTOS !! A hibás vagy lejárt felhasználhatósági idejű 1,-2.-3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket a vevő köteles a vásárlás helyére visszaszállítani, vagy az átvételről, a forgalmazóval is egyeztethet. A forgalmazó köteles azt térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni megsemmisítésre.