Tányérok, poharak

Üdvözlünk a Játék Ajándék Áruház mesés világában, ahol minden étkezés és buli igazi élmény lesz! Fedezd fel tányér és pohár kínálatunkat, amelyek tökéletesek mindennapi használatra és különleges alkalmakra egyaránt.

Termékkínálatunkban szerepelnek:

Mancs Őrjárat, Mickey Egér, Disney Hercegnők, Star Wars, Pizsihősök, Minions, Monster High, Peppa Malac, Pókember, Repcsik, Verdák, Soy Luna, Szenilla nyomában.

A színes és vidám tányérok és poharak nemcsak szépek, de praktikusak is. Kiváló minőségű anyagból készültek, amelyek mikrohullámú sütőben használhatók és könnyen tisztíthatók. Emellett környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból készültek, így nemcsak a gyerekek étkezéseit teszik varázslatossá, hanem a bolygónkat is védik.

Legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról vagy egy szülinapi partiról, ezek a mesés kiegészítők garantáltan mosolyt csalnak minden gyerek arcára. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvenc mesehőseikkel díszített tányérokkal és poharakkal varázsold különlegessé a mindennapokat és ünnepeket!

Válogass a legszebb és legvidámabb termékeink közül! Minden korosztály számára kínálunk valami különlegeset, hogy minden nap és minden alkalom egy kicsit varázslatosabb legyen.

Nézet:
 
Sorrend: