Autó lapon, 2 darabos csomag, 48436

VAN
Raktárkészlet:
Autó lapon, 2 darabos csomag, 48436
570 Ft

Autó lapon, 2 darabos csomag

Fedezd fel a sebesség és az izgalom világát ezzel a 2 darabos műanyag játékautó csomaggal, amely tökéletes választás minden kis versenyautó rajongó számára. Ez a csomag két felhúzhatós mechanikával rendelkező játékautót tartalmaz, amelyek garantálják a gyorsasággal és szórakozással teli órákat a gyerekek számára.

Mindkét autó strapabíró, gyermekbarát műanyagból készült, így biztosítva a tartósságot és a biztonságos játékot a mindennapi használat során. A játékautók részletei és dinamikus dizájnja hűen tükrözik a valódi versenyautók megjelenését, ami még valósághűbbé teszi a játékot.

A felhúzhatós mechanizmus pedig igazi varázslatot hoz a játékba: egyszerűen húzd hátra az autót majd engedd el, és nézd meg, ahogy magától száguld tovább. Ez a funkció nemcsak a gyerekek szórakoztatását szolgálja, hanem fejleszti a kézügyességüket és megértésüket az ok-okozati összefüggések terén.

Szerezd be ezt a 2 darabos műanyag játékautó csomagot, és biztosítsd gyermeked számára a versenyzés izgalmait egy biztonságos, interaktív formában.

Az autók mérete: 10 x 4 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
4
Cikkszám
48436
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!