Vezetékes autó lapon, elemes, 48401

VAN
Raktárkészlet:
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
715 Ft

Vezetékes autó lapon, elemes

Ez a dinamikus játékautó egy vezetékes, 2 gombos kapcsolóval irányítható, ami rendkívül egyszerűvé és intuitívvá teszi a használatot. A gyermekek könnyedén képesek lesznek irányítani az autót, mely előre és hátra is mozog, így teljes uralmat nyerhetnek a versenypálya minden centiméterén.

A vezetékes elemes versenyautó ideális választás a fiatal versenyzők számára, akik szeretnék saját kezükbe venni az irányítást és élvezni a versenyautók nyújtotta izgalmat. A kétgombos kapcsolóval könnyedén manőverezhetnek, így minden mozdulat egyszerű és szórakoztató lesz.

Az autó strapabíró műanyagból készült, ami garantálja, hogy bírja az izgalmakkal teli versenyeket és a játék során keletkező kopásokat. Az élénk színek és a sportos dizájn még tovább növelik a játékautó vonzerejét, serkentve a gyerekek képzelőerejét és kreativitását.

Szerezd be ezt a vezetékes elemes versenyautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked élvezi az irányítást és a sebességet egy biztonságos és izgalmas formában.

Az autó 2 db LR6-os ceruzaelemmel működik amit a játék nem tartalmaz.

Az autó mérete: 16 x 6 cm

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
16
Méret (cm; Magasság)
6
Cikkszám
48401
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!