Kicsi autó zacskóban, 48649

VAN
Raktárkészlet:
Kicsi autó zacskóban, 48649
Kicsi autó zacskóban, 48649
Kicsi autó zacskóban, 48649
Kicsi autó zacskóban, 48649
Kicsi autó zacskóban, 48649
Kicsi autó zacskóban, 48649
270 Ft

Kicsi autó zacskóban

Ez a különleges kollekció tökéletes választás a legkisebb járművesek számára, akik imádnak építkezni, ásni és keverni - mindent, amit csak a legnagyobb munkagépek tudnak.

A gyűjtemény tartalmazza a gyerekek kedvenc munkagépeit kicsinyített, barátságos formában, mint a dömperes autót, a betonkeverőt, a markolólapátost és még sok más változatot. Minden egyes kisautó különleges karakterrel bír, ami garantáltan elnyeri a gyerekek tetszését. Az autók élénk színei és részletes kidolgozásai hozzájárulnak a játékélményhez, miközben a mosolygós arcok még inkább felvidítják a játékidőt.

Ezek az apró műanyag kisautók tökéletes méretűek a kis kezek számára, így a gyerekek könnyedén tudják őket tologatni, rendezgetni és gyűjteni. A kompakt méretük lehetővé teszi, hogy a gyerekek bárhol játszhassanak velük, legyen az otthon, a játszótéren vagy éppen útközben.

Ideális ajándék minden kis építőmunkásnak és járműves kalandornak, aki szereti a változatos és színes játékokat.

Méret: 9 x 7 cm

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
48649
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!