Autó platformon, 45512

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Autó platformon, 45512
Autó platformon, 45512
Autó platformon, 45512
Autó platformon, 45512
Autó platformon, 45512
Autó platformon, 45512
1 555 Ft

Autó platformon

Fedezd fel a sebesség és a stílus lenyűgöző világát ezzel a luxus sportautó dizájnú játékautóval, amely minden kis autós álma! Ez a kiváló minőségű játékautó élethű luxus sportautós megjelenésével és részletgazdag kialakításával biztosítja, hogy a gyerekek órákon át élvezhessék a gyorsaság és a verseny izgalmait. Az autó sima, fényes felületei és vibráló színei nemcsak vonzóvá teszik, hanem ösztönzik a gyerekek képzeletét is, hogy saját versenypályáikon hódítsák meg a győzelmet.

Legyen szó egyedül játszásról vagy barátokkal való közös versenyzésről, ez a luxus sportautó dizájnú játékautó minden helyzetben tökéletes társ lesz. Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és izgalmat hoz a gyermekek életébe. 

A csomagolás mérete: 33 x 10 x 14 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
10
Mélység (cm)
14
Cikkszám
45512
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!