Baba dobozban, elemes, 48057

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Baba dobozban, elemes, 48057
Baba dobozban, elemes, 48057
Baba dobozban, elemes, 48057
Baba dobozban, elemes, 48057
5 820 Ft

Baba dobozban, elemes

Fedezd fel a szeretet és gondoskodás csodálatos világát ezzel az elemes játékbabával, amely minden kis gyermek számára ideális társa a játékidőben! Ez a bájos baba interaktív funkcióival és élethű hangjaival garantáltan elnyeri a gyerekek szívét.

Amikor a baba hasát megnyomod, különböző baba hangok szólnak fel, mint például a "mama", "papa" és más kedves kifejezések, amelyek segítik a gyerekeket a nyelvi készségek fejlesztésében és a kommunikáció gyakorlásában. Ezen kívül a baba képes sírni és nevetni is, így a gyerekek valósághűen élhetik át a gondoskodás és szeretet érzését.

Ez a játékbaba nemcsak szórakoztató, hanem edukatív is, mivel ösztönzi a gyerekek empátiáját és felelősségteljes gondolkodását. A puha, biztonságos anyagokból készült baba tökéletes ölelésekhez és játékhoz, biztosítva, hogy a kisgyermekek biztonságosan és kényelmesen élvezhessék a játékot.

Vigyél egy kis extra szeretetet és varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a csodálatos elemes játékbaba segítségével, amely garantáltan mosolyt csal minden kis arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A játékbaba működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyek a csomagolás tartozékai, így a baba könnyedén aktiválható és azonnal használatra kész.

A csomagolás mérete: 32 x 17 x 12 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
17
Mélység (cm)
12
Cikkszám
48057
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!