Baba dobozban, elemes, 48060

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Baba dobozban, elemes, 48060
5 995 Ft

Baba dobozban, elemes

Fedezd fel a szeretet és gondoskodás varázslatos világát ezzel az elemes játékbabával, amely minden kis gyermek álma! Ez a bájos baba méreteiben 17 x 32 cm, ideális méretű a gyerekek számára, hogy könnyedén ölelhessék és gondozhassák őt.

Amikor a baba hasát megnyomod, különféle élethű baba hangok szólnak fel, mint a "mama", "papa" és más kedves kifejezések, amelyek segítik a gyerekeket a nyelvi készségek fejlesztésében és a kommunikáció gyakorlásában. Emellett a baba képes sírni és nevetni is, így a gyerekek valósághűen élhetik át a gondoskodás és szeretet érzését. Ezek a funkciók nemcsak szórakoztatóak, hanem edukatívak is, mivel elősegítik az empátia és a felelősségteljes gondolkodás kialakulását a gyerekekben.

Ez a játékbaba puha, biztonságos anyagokból készült, tökéletes ölelésekhez és játékhoz, biztosítva, hogy a kisgyermekek kényelmesen és biztonságosan élvezhessék a játékot. Az élethű hangok és érzelmek révén a gyerekek könnyedén tanulhatnak a különböző érzelmekről és a kapcsolatok fontosságáról, miközben szórakoznak és kreatív módon fejlődnek.

Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játékbaba minden helyzetben ideális társ lesz.

A baba működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyek a csomag tartozékai, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a játékot.

A baba mérete: 17 x 32 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
32
Cikkszám
48060
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!