Baba dobozban, elemes, 48074

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Baba dobozban, elemes, 48074
Baba dobozban, elemes, 48074
Baba dobozban, elemes, 48074
Baba dobozban, elemes, 48074
5 820 Ft

Baba dobozban, elemes

Fedezd fel a szeretet és gondoskodás varázslatos világát ezzel a 20 x 30 cm-es elemes játékbabával, amely minden kis gyermek számára tökéletes társ a játékidőben! Amikor a gyerekek megnyomják a baba hasát, különféle aranyos hangok szólnak fel, mint a "mama", "papa" és egyéb kedves kifejezések, amelyek elősegítik a nyelvi készségek fejlődését és a kommunikáció gyakorlását. Emellett a baba képes sírni és nevetni is, így a gyerekek valósághűen élhetik át a különböző érzelmeket, ami támogatja az empátia és a felelősségteljes gondolkodás kialakulását.

A játékbaba puha, biztonságos anyagokból készült, így tökéletes ölelésekhez és játékhoz, biztosítva, hogy a gyerekek kényelmesen és biztonságosan élvezhessék a játékot. Az interaktív hangok és érzelmek révén a gyerekek könnyedén megismerhetik a különböző érzelmeket és a kapcsolatok fontosságát, miközben kreatívan játszanak és fejlődnek. Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játékbaba minden helyzetben ideális társ lesz, ösztönözve a gyerekek kreativitását és képzelőerejét.

Adj hozzá egy kis extra szeretetet és varázslatot a gyerekek játékvilágához ezzel a csodálatos elemes játékbabával, amely garantáltan mosolyt csal minden kis gyerek arcára és hosszú órákon át tartó élvezetes játékélményt nyújt!

A baba működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyek a csomag tartozékai, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a játékot.

A baba mérete: 20 x 30 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
30
Cikkszám
48074
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!