Baba + kiegészítők játékszett dobozban, elemes, 46762

VAN
Raktárkészlet:
Baba + kiegészítők játékszett dobozban, elemes, 46762
5 395 Ft

Baba + kiegészítők játékszett dobozban, elemes

Fedezd fel ezt a varázslatos játékbaba szettet, amely minden kis gondozó álma! Ez a különleges szett elsősorban egy élethű, elemes játékbababól, egy cumisüvegből és egy praktikus tálból áll, így a gyerekek teljes mértékben átélhetik a babagondozás örömét. A babának lehetősége van inni a szettben található cumisüvegből, ami segít a gyerekeknek megtapasztalni a gondoskodás és a szeretet fontosságát. Amikor a baba szomjas, egyszerűen megnyitják a cumisüveget, és a baba megihatja a tartalmát, ami autentikus és interaktív játékélményt nyújt.

Ezen kívül a babának van egy tálja is, ahová könnyedén pisilhet, így a gyerekek megtanulhatják a higiéniai szokások kialakítását játék közben. A szett tartalmaz továbbá egy gyönyörű, részletgazdag babát, amely 12 különböző hangot képes kiadni. A babának többek között sírása, nevetése, valamint mamáját és papáját hívó hangjai vannak, ami még élethűbbé és interaktívabbá teszi a játékot. Ezek a hangok segítik a gyerekeket abban, hogy fejlesszék kommunikációs készségeiket és empátiájukat, miközben élvezik a szerepjátékok izgalmát.

Ez a szett nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is, mivel a gyerekek játék közben tanulhatnak a gondoskodásról és a felelősségvállalásról. Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és tanulást hoz a gyermekek életébe.

Tedd még különlegesebbé a gyerekek játékidejét ezzel a csodás elemes játékbaba szettel, amely minden kis gondozó számára tökéletes választás!

A játékbaba működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyeket a szett tartalmaz. A próbaelemek babától függően esetleg lemerültek lehetnek az érkezéskor.

A csomagolás mérete: 25 x 29 x 10 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
29
Mélység (cm)
10
Cikkszám
46762
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!