Baba lapon 48062

VAN
Raktárkészlet:
Baba lapon 48062
Baba lapon 48062
Baba lapon 48062
Baba lapon 48062
450 Ft

Baba lapon

 

Szia! Ismerd meg az új barátodat, a 26 cm magas babát! Egy baba, amely pont a kezedbe illik, és hűséges társad lehet minden kalandodban.

Ráadásul ő nem egy átlagos baba: a haja olyan szőke és ragyogó, mint a napsütötte arany. Képzeld csak el, ahogy a szélben lobogtatja a haját, miközben együtt játszotok a parkban, vagy otthon a szobádban!

És ha este lefekvés előtt még egy mesét szeretnél hallgatni, csak vedd ölbe, és hallgassátok együtt! Biztos vagyok benne, hogy ő is szeretni fogja.

A 26 cm-es méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, legyen az iskola, kirándulás vagy egy hétvégi program. Ő mindig veled lesz, sosem hagy cserben!

Továbbá, ha van egy kis titkod, ami senki másnak nem mondhatod el, oszd meg vele! Ő sosem fogja továbbmondani, mert az igazi barátok megtartják a titkokat.

Nem hiszed el, milyen izgalmas kalandokba keveredhetsz ezzel a csodás babával. Várja, hogy elkezdd vele a közös kalandokat. Szedd össze a játékaidat, és indulhat is a nagy játék!

Ne habozz! Fedezz fel egy új, varázslatos világot a szőke hajú babáddal!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
48062
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!