BabyBruin, biztonsági babaolló, 15979

VAN
Raktárkészlet:
BabyBruin, biztonsági babaolló, 15979
735 Ft

BabyBruin, biztonsági babaolló

Fedezze fel ezt a biztonsági babaollót, amely kifejezetten újszülöttek és kisgyermekek köröm- és bőrápolására lett tervezve. Ezek az ollók rozsdamentes acélból készültek, garantálva a tartós vágást minden használatkor. A lekerekített vágóélekkel rendelkező olló biztonságos használatot nyújt, így megóvja gyermekét a véletlen sérülésektől.

Az olló egy védő kupakkal is érkezik így könnyen és biztonságosan tárolható a pelenkázótáskában vagy otthon. Az ollók kék és rózsaszín színekben elérhetőek, így választhat a kisfiúk vagy kislányok számára leginkább megfelelő változat közül.

Ideális választás már újszülött kortól, ezek az ollók nem csak a mindennapi körömápolást teszik egyszerűvé és biztonságossá, hanem a bőr apróbb igazításaihoz is tökéletesek.

Az ollók mérete: 6 x 10 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
6
Méret (cm; Magasság)
10
Cikkszám
15979
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!