Barika cseresznye játszócumi - 15976

VAN
Raktárkészlet:
Barika cseresznye játszócumi - 15976
670 Ft
Barika cseresznye játszócumi

Csempéssz egy kis melegséget és szeretetet a mindennapokba új, bárány mintás, cseresznye formájú cuminkkal! A kényelmes kialakítású, cseresznye formájú cumi, melyet bájos bárányok díszítenek, garantáltan mosolyt csal babád arcára.

 

A cumi eredeti formatervezése nem csak esztétikailag vonzó, de babád számához is tökéletesen illeszkedik, biztosítva a maximális kényelmet. Az édes bárány minta nem csak babád vizuális érzékelését stimulálja, de nyugtató, kényelmes hatást is gyakorol rá.

 

Minőségi anyagokból készült, a cumi puha, de erős, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak. Könnyen tisztítható, így a cumi mindig friss és higiénikus marad.

 

A bárány mintás, cseresznye formájú cumi nem csak egy szükséges kellék a babagondozásban, de egyben stílusos kiegészítő is. A bájos bárány mintával és a vidám cseresznye formával ez a cumi azonnal felvidítja a napodat.

 

Adj hozzá egy kis melegséget és örömöt a mindennapokhoz a bárány mintás, cseresznye formájú cuminkkal. Mert a cumizás nem csak a kényelemről, hanem az örömök megosztásáról is szól.

 

Méret: 6 x 5 cm.

 

Újszülött kortól 12 hónapos korig ajánlott.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
6
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
15976
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!