Bébi játék dobozban, 47618

VAN
Raktárkészlet:
Bébi játék dobozban, 47618
990 Ft

Bébi játék dobozban

Ez a játék egy egyedülálló és innovatív design-t ölt magára: egy lyukacsos, könnyen összenyomható labda formájában érkezik, melyen belül egy aranyos mosolygó arc mintás kisebb labda rejtőzik, amely tele van csörgő golyókkal.

A lyukacsos külső labda nem csak a baba figyelmét ragadja meg, hanem segíti a finommotoros készségek fejlődését is, mivel könnyen összenyomható és formázható, így a kicsik kezei számára ideális. A mosolygó arc mintás belső labda pedig egy extra szintű szórakozást nyújt a babáknak, mivel tele van csörgő golyókkal, amelyek intenzív csörgő hangot adnak ki minden mozgatásra, ezáltal fejlesztve a gyerekek hallását és koordinációs képességeit.

Ez a játék tökéletes választás a babák számára, akik imádnak felfedezni és kísérletezni új textúrákkal és hangokkal. A játék biztonságos anyagokból készült, így a szülők nyugodt szívvel adhatják a gyermekük kezébe.

Szerezze be ezt a bébijátékot, és adj ajándékba egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztat, hanem fejleszti is a gyermek készségeit.

Méret: 10 x 8 cm. 

A játékot 3 hónapos kortól ajánljuk. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
8
Cikkszám
47618
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!