Bella egészségügyi betét, 10 db kék - 10141

VAN
Raktárkészlet:
Bella egészségügyi betét, 10 db kék - 10141
Bella egészségügyi betét, 10 db kék - 10141
Bella egészségügyi betét, 10 db kék - 10141
Bella egészségügyi betét, 10 db kék - 10141
680 Ft
Egységár: 68 Ft/db

Bella egészségügyi betét, 10 db kék

 

A Bella Perfecta Slim Blue betétek 10 darabos kiszerelésben kínálnak maximális kényelmet és védelmet. Ezek az ultra vékony betétek mindössze 2 mm vastagok, így még a szorosan illeszkedő ruhák alatt is észrevétlenek maradnak. Az extra puha, nem szőtt borítás kíméletes a bőrhöz, és megakadályozza az irritációt. A betétek légáteresztőek, ami hozzájárul a frissesség érzéséhez egész nap.

A termék legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a Magic Gel technológia, amely gyorsan géllel alakítja a folyadékot, biztosítva ezzel a bőr szárazságát. A SEP rendszer és a kék oldalsó csíkok extra védelmet nyújtanak a szivárgás ellen, így a betét mindig a helyén marad és megvédi a ruházatot. Emellett ezek a betétek illatmentesek és latexmentesek, így ideálisak érzékeny bőrűek számára is​​.

 

Specifikációk:

  • Légáteresztő: Biztosítja a levegő áramlását a frissesség érdekében.
  • Extra puha borítás: Kíméletes a bőrhöz, megakadályozza az irritációt.
  • Magic Gel technológia: Gyorsan géllel alakítja a folyadékot.
  • SEP rendszer: Extra védelmet nyújt a szivárgás ellen.
  • Latexmentes és illatmentes: Ideális érzékeny bőrűek számára.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Adatok
Cikkszám
10141
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!