Doktor játékszett dobozban, 46457

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett dobozban, 46457
Doktor játékszett dobozban, 46457
Doktor játékszett dobozban, 46457
Doktor játékszett dobozban, 46457
1 860 Ft

Doktor játékszett dobozban

Fedezd fel a doktori szerepjáték izgalmas világát ezzel a szórakoztató és tanulságos doktor játékszettel! Tökéletes választás minden kíváncsi kisgyermek számára, aki szeretné felfedezni az orvosi szakma rejtelmeit, vagy csak szeretne doktorkodni a barátaival.

A játékszett tartalmaz egy orvosi sztetoszkópot, amellyel meghallgathatod a "beteg" szívverését, egy orvosi szemüveget, ami segít abban, hogy még hitelesebb legyen a megjelenésed, egy szájmaszkot, ami az orvosi felszerelés nélkülözhetetlen része, valamint egy injekciós tűt, ami garantáltan fájdalommentes, így biztonságos a játékhoz.

Ez a doktor játékszett nemcsak szórakoztató, hanem segíti a gyerekek képzelőerejének, empátiakészségének és szociális képességeinek fejlődését is. Játékosan tanulhatnak meg többet az egészségügyi ellátásról, miközben órákon át szórakoznak.

Játsszatok együtt, tanuljatok és élvezzétek a doktor szerepjáték minden pillanatát ezzel a csodálatos játékszettel!

A csomagolás mérete: 25 x 39 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
39
Cikkszám
46457
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!