Doktor játékszett lapon, 46265

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett lapon, 46265
Doktor játékszett lapon, 46265
Doktor játékszett lapon, 46265
Doktor játékszett lapon, 46265
1 140 Ft

Doktor játékszett lapon

Fedezd fel ezt a különleges doktor játékszettet, amely tökéletes kiegészítő minden kis orvos szerepjátékához! A szett számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek igazán beleélhetik magukat egy orvos mindennapjaiba, miközben játékosan tanulnak az egészségügy és az ellátás fontosságáról.

A játékszett tartalmaz egy sebészeti ollót, amely biztonságos, de mégis hihetően hasonlít az igazi orvosi eszközhöz, így a gyerekek gyakorolhatják a finom motoros készségeket. Ezenkívül a csomag részét képezi egy sztetoszkóp is, amellyel a kicsik meghallgathatják játékszereik vagy akár egymás szívverését, ezáltal ismerkedve meg az orvosi vizsgálatok alapjaival.

Továbbá, a szett egy sebtapasz csomagot is magában foglal, amely segít a gyerekeknek megérteni, hogyan kell kezelni és ellátni kisebb sérüléseket. Ez az elem különösen hasznos a gyakorlati ismeretek és az empátia fejlesztéséhez, miközben a gyerekek játszva tanulják meg az elsősegély alapjait.

Ez a doktor játékszett ideális választás minden kisgyermek számára, aki szereti a szerepjátékokat és érdeklődik az orvostudomány iránt. Tökéletes eszköz az otthoni játékhoz, csoportos tevékenységekhez az óvodában, vagy akár ajándékként is születésnapra vagy egyéb alkalmakra.

A csomagolás mérete: 28 x 38 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
38
Cikkszám
46265
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!