Doktor játékszett lapon, 46300

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett lapon, 46300
595 Ft

Doktor játékszett lapon

Fedezd fel ezt a fantasztikus doktor játékszettet, amely minden kis ápoló és orvos számára tökéletes választás a szerepjátékokhoz! A szett minden szükséges kelléket tartalmaz, amire egy kis doktornak szüksége lehet, beleértve a sztetoszkópot, egy orvosi táskát és egy fecskendő tűt is.

A doktor játékszett segítségével a gyerekek beleélhetik magukat egy orvos vagy ápoló szerepébe, így játékosan ismerkedhetnek meg az egészségügyi ellátás alapjaival. A sztetoszkóp segítségével meghallgathatják egymás vagy játékaik szívverését míg a fecskendő tűvel „gyógyszert” adhatnak be.

Ez a játékszett nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő jellegű is, mivel segíti a gyerekek empátiás képességének, kommunikációs készségeinek és problémamegoldó képességének fejlődését. Tökéletes választás otthoni játékhoz, óvodai foglalkozásokhoz vagy akár születésnapi partik szórakoztató elemeként is.

Szerezd be ezt a doktor játékszettet, és nézd meg, ahogy gyermeked orvosi kalandok során fedezi fel a gondoskodás és segítségnyújtás fontosságát, miközben kreatívan és aktívan tölti az idejét.

A csomagolás mérete: 21 x 37 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
21
Méret (cm; Magasság)
37
Cikkszám
46300
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!