Doktor játékszett lapon , 48176

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett lapon , 48176
900 Ft

Doktor játékszett lapon

Ez a sokoldalú szett ideális választás különféle orvosi szerepjátékokhoz, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy elmerüljenek a gyógyítás és a gondoskodás izgalmas világában. A szettben megtalálható egy élethű sztetoszkóp, amely segíti a kisgyermekeket a pulzus és a szívverés figyelésében, valamint egy precíz mérleg, amellyel megtanulhatják a súlymérés alapjait. Az olló és a sebtapasz tovább gazdagítja a játékélményt, lehetővé téve a kreatív kezeléseket és a sebek ellátását, ami fejleszti a finommotoros készségeiket és a felelősségteljes gondolkodásukat.

Ez a doktoros játékszett nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is, hiszen a gyerekek játék közben megtanulhatják az orvosi eszközök használatát és a betegségek kezelésének alapjait. A szett élethű kialakítása és biztonságos anyagokból készült eszközei biztosítják, hogy a kis orvosok biztonságosan és élvezettel játszhassanak. Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játékszett minden helyzetben tökéletes társ lesz, amely örömöt és tanulást hoz a gyermekek életébe.

Adj egy kis extra varázslatot a gyerekek képzeletbeli játékvilágába ezzel a fantasztikus doktoros játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis orvos arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 22 x 32 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
32
Cikkszám
48176
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!