Doktor játékszett lapon, 48490

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett lapon, 48490
660 Ft

Doktor játékszett lapon

Fedezd fel ezt a csodálatos doktor játékszettet, amely minden kis orvos vagy ápoló számára tökéletes ajándék! A szett tartalmazza azokat az alapvető orvosi eszközöket, amelyekkel a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az egészségügyi ellátás világával.

A szettben megtalálható egy sztetoszkóp, amellyel a kis doktorok meghallgathatják a játékbabák szívverését, egy csipesz, amely segítségével megtanulhatják a sebészeti alapokat, valamint egy injekciós tű, amivel játékos oltásokat adhatnak. Ezek az eszközök nem csak valósághűek, hanem biztonságosak is, hiszen gyermekek számára készültek, így szülőként nyugodt lehetsz afelől, hogy gyermeked biztonságban van játék közben.

A doktor játékszett nem csupán szórakoztató, hanem tanulságos is, mivel segít fejleszteni a gyerekek empátiáját, kommunikációs készségét és problémamegoldó képességét. Ideális választás otthoni játékhoz, óvodai foglalkozásokhoz vagy akár születésnapi partikra is, ahol a kis doktorok megmutathatják tudásukat.

Szerezd be ezt a doktor játékszettet, hogy gyermeked játékosan fedezhesse fel az orvosi hivatást, miközben órákig szórakozik az orvosi eszközökkel!

A csomagolás mérete: 19 x 28 cm. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
19
Méret (cm; Magasság)
28
Cikkszám
48490
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!